The El Bulli Dish Generator Spits Out Random Menu Items

July 26, 2011

El Bulli is one of Spain's most famous restaurants, renowned for its mind-blowing blend of science and haute cuisine; the El Bulli Dish Generator lampoons the seemingly impossible flavor combinations in an interactive way. Jeremy Singer-Vine of Slate studied El Bulli's offerings between 1983 and 2005, identifying patterns in rhythms, vocabulary and syntax to create a quiz that juxtaposes one real El Bulli menu item with two randomly generated ones.

When presented with a choice between three items -- rhubarb with onion and marrow, orange and chocolate dobladillos with citrus fruits, and artichoke in mushroom -- I selected the second option as the real El Bulli offering and was correct. Try out the El Bulli Dish Generator for yourself here.

Image Sources:

.

Comments

Anonymous's picture

Weet julle manne waarmee julle besig is. W...jy sal weet met wie ek praat,jy stel my so teleur. Wilkus. Of sal ek se wi... Wil nou nie jul name weg gee nie. Ek ga ook skuil name gebruik, maar ek, noem my ma sommermalla, doerik proesser, milky.shoes, soenna ga gou iets eet,b foodista is op d spyskaart. Weet jlle dan nie dat ek weet wie julle is nie. En jy0 poes met my e recipe, jy kan die ete geniet wick, net jammer oor die rwsepte wat jy aan my geskryf het. Aaaiiii. Knock knock... Dis ons. Nou speel julle ons game. Office ja e, ek glo die site is jou klas, jy sal nerens kom0nie, jy is fals. Moenie met ander se trane mors nie, is julle stupid manne. Maar mag hulle geseend wees. Kyk mooi na julle self, so ook links en regs. Ry nog agter my aan, wg. Groette.

Anonymous's picture

Weet julle manne waarmee julle besig is. W...jy sal weet met wie ek praat,jy stel my so teleur. Wilkus. Of sal ek se wi... Wil nou nie jul name weg gee nie. Ek ga ook skuil name gebruik, maar ek, noem my ma sommermalla, doerik proesser, milky.shoes, soenna ga gou iets eet,b foodista is op d spyskaart. Weet jlle dan nie dat ek weet wie julle is nie. En jy0 poes met my e recipe, jy kan die ete geniet wick, net jammer oor die rwsepte wat jy aan my geskryf het. Aaaiiii. Knock knock... Dis ons. Nou speel julle ons game. Office ja e, ek glo die site is jou klas, jy sal nerens kom0nie, jy is fals. Moenie met ander se trane mors nie, is julle stupid manne. Maar mag hulle geseend wees. Kyk mooi na julle self, so ook links en regs. Ry nog agter my aan, wg. Groette.